Маникюрът е необходима и приятна част от личната грижа. И не

...
Маникюрът е необходима и приятна част от личната грижа. И не
Коментари Харесай

Ако сте над 40, ЗАБРАВЕТЕ за тези нюанси на лака за нокти – състаряват ръцете с десетилетие!

Маникюрът е нужна и приятна част от персоналната грижа. И не е належащо да ходите в салони и да покривате ноктите си с гел лак . Добър и първокласен маникюр може да си извършите вкъщи. А изборът на нюанси на лак преди маникюр е едно от обичаните занимания на всяка жена. И колкото повече е разнообразието, толкоз по-трудно е от време на време да избереш!

Както всяка друга процедура, маникюрът би трябвало да скрие минусите и да подчертае достолепието на ръцете ви. Изберете рационално дължината и формата на нокътя, цвета на лака. В последна сметка с възрастта кожата на ръцете ни се трансформира и не всички нюанси на лак са подобаващи за нея.

 лак на точки

Кои нюанси на лак би трябвало да забравим с възрастта

Тъмни нюанси

Разбира се, има доста красиви тъмни нюанси на лакове за нокти. Но те имат един минус: концентрират се върху възрастовите петна. Ето за какво, в случай че има такива на ръцете ви, по-добре изберете друг маникюр.

 цветове лак

Жълто

Всъщност жълтият цвят на маникюра не е подобаващ за никого. Но наподобява изключително несполучливо на ръцете на „ възрастните “. С течение на годините кожата трансформира цвета си, ставайки сивееща. Дори и да няма пигментация на ръцете ви, комбинацията от жълто и сиво надали ще наподобява привлекателна.

 жълт лак

Сиво-синьо

Този колорит е изключен, в случай че имате проблем с изпъкнали вени. Сиво-синият цвят ще подчертае тази специфичност на вашите ръце. Вместо да оценят стилния маникюр и отмерено покритие, събеседниците ще гледат повърхността на вашите ръце.

 сив лак

Червено

Този цвят играе същата жестока смешка като сиво-синьото. Той ще подчертае появяващите се сиво-сини вени, което ги прави доста по-забележими. Освен това кожата наподобява тънка, безжизнена и суха на тип. Въпреки това, не всички нюанси на аленото работят по този метод. Експертите предлагат да се заобикалят студените тонове.

 червен маникюр

За да наподобяват ръцете ви красиви, изберете естествени, светли, пастелни нюанси. Бежово, ярко розово, прасковено, перлено или даже транспарантно са идеални. Откажете се от ярки и студени цветове, шарки и приложения върху ноктите.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР